Budget moederdag cadeaus

Heb jij nog geen idee wat je aan je moeder moet geven op Moederdag? Of is je budget wat laag? Lees dan verder

Zelf vind ik het altijd superleuk om cadeautjes te kopen en in te pakken. Ik heb dinsdag mijn cadeautje ingeslagen voor Moederdag, waar ik helaas geen foto van kan maken omdat mijn moeder ook wel eens mijn blog bekijkt. Ik heb hier een paar leuke cadeau ideeΓ«n voor moederdag.

1. kookkunsten

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar mijn moeder vind een ontbijtje op bed al heerlijk: een croissantje, een eitje, sinaasappelsap, enz. Natuurlijk kan je ook gewoon lekker muffins gaan maken of een lekkere brownie. Meestal kijk ik altijd op http://www.ah.nl voor lekkere recepten.

2. klusjes

Misschien niet heel origineel maar elke moeder wil wel eens een hele dag geen klusjes doen. Ga lekker de was doen of strijken. In combinatie met het ontbijtje word het een top dag voor je moeder.

3. budget cadeau

Ik heb zelf mijn cadeautje gekocht bij de Etos rond Moederdag hebben dat soort drogistrijen (Etos, Kruidvat, Visser enz.) altijd leuke pakketten. De prijzen daarvan variΓ«ren van goedkoop naar wat duurder. Je kan dus zelf kiezen wat je wilt uitgeven want alles ziet er leuk uit. Ook bij de Hema kan je goed slagen. Je kan daar een cadeaubox kopen en er allemaal verzorgingsspulletjes indoen.

superthumbMBK743O3

bedankt voor het lezen, kus Isa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s