Bucketlist summer 2015

In de zomer zijn een aantal dingen die ik nog heel graag wil gaan doen. In deze blogpost laat ik mijn bucketlist voor de zomer zien hopelijk inspireert het jou ook een beetje.

pretparken bezoeken. Ik vind het altijd superleuk om met vriendinnen naar pretparken te gaan als het lekker weer is. Het liefst ga ik deze zomer naar het Tikibad (Duinrell) en naar de Efteling ook Walibi staat op mijn lijstje. Naar Walibi ga ik met school.

Heel veel vers fruit eten. In de zomer vind ik al het fruit net iets lekkerder. Het liefst eet ik aardbeien met slagroom (helaas iets minder gezond).

Ijs eten. Als we het dan toch over eten hebben.. Ik ben echt een ijsliefhebber! Vooral schepijs is mijn favoriet in de zomer.

lar

Colored twister spelen. Misschien heb je de video van Furtjuh al is gezien. Wat ik hiermee bedoel is in witte oude kleren twister spelen waar verf opzit. Je hebt niet alleen veel lol maar ook gelijk een uniek shirt.

Een dagboek schrijven. Dit jaar wil ik een dagboek gaan schrijven over mijn zomervakantie. Leuk voor later!

largex

Surfen. Vroeger gingen we vaak met de basisschool surfen. Eerst vond ik het nooit leuk omdat ik het simpelweg niet kon. maar de laatste keer toen ik het heb gedaan bleef ik gewoon op die surfplank staan! Haha, zo leuk dat gevoel. Ja, ik zou echt nog wel een keer willen surfen!

Muziek luisteren. In de zomer luister ik altijd veel muziek dat ga ikΒ deze zomer ook zeker weer doen. Ik heb misschien nog wel een tip voor goeie muziek, zelf luister ik de laatste tijd naar de remixen van selected.

Picknicken. Misschien een beetje old school, maar picknicken met je vrienden is altijd leuk. Als iedereen iets lekkers meeneemt en je zet lekkere muziek op. Super gezellig!

Bedankt voor het lezen, kus Isa.

Β 

Β 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s