Mega Victoria’s Secret pakket

Zaterdag vierde ik mijn verjaardag met vriendinnen. Die avond kreeg ik dus een mega Victoria’s Secret pakket cadeau! Vandaag schrijf ik over de eerste indruk van dit pakket.

SDC11459

De uitstraling

Ik vind dat het pakket waar de bodylotions en bodywashes in zitten er heel luxe uitziet. De verpakking is goud met roze strikjes in twee hoeken. In het midden staat: Victoria’s secret, More is Merrier. Met roze letters natuurlijk. Ook de stipjes aan de onderkant vind ik er mooi uitzien.

SDC11458 SDC11460

De inhoud en informatie

In het pakket zitten 5 bodylotions (Love spell, Pure seduction, Passion struck, Secret escape, Coconut passion) en 5 bodywashes (Coconut passion, Secret escape, Passion struck, Pure seduction, Love spell). In elk flesje zit 60 ml. Zelf heb ik nog maar een product gehad van Victoria’s secret en dat is Secret charm parfumwater. Het parfumwater heb ik gekocht bij de Etos waar ze om de zoveel maanden Victoria’s secret producten afprijzen. Ook dit pakket komt van de Etos en kostte €24,99. Ik ben heel blij met dit pakket en ga alles ook zeker met plezier gebruiken. Zouden jullie nog een review over een van deze producten willen zien? Laat het dan achter in de comments.

SDC11457

Bedankt voor het lezen, kus Isa

7 gedachten over “Mega Victoria’s Secret pakket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s