Budget tip

Hallo allemaal.

Vandaag geef ik jullie een budget tip. Nee, het is geen make-up maar super schattige sieraden.

SDC11521

Voor mijn verjaardag kreeg ik allemaal van deze super schattige kleine armbandjes. Het leuke aan deze armbandjes is dat je er allerlei combinaties mee kunt maken. Al deze armbandjes komen van de Primark. Ik vind dit leuk accessoires, vooral voor de zomer. Het enige nadeel vond ik dat mijn huid en een beetje rood van werd omdat ik niet zo goed tegen nep zilver en goud kan. Maar daar kan ik meeleven want deze armbandjes vind ik echt een musthave voor de zomer.

Dit is de combinatie die ik vandaag heb gedragen bij mijn outfit.

SDC11529

Bedankt voor het lezen, kus Isa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s