Weekendje Zeeland

Hallo allemaal!

Tijd geleden dat ik een blogpost heb geschreven! Als je mij op instagram volgt heb je het misschien al gelezen ik was namelijk in Zeeland. Zeeland is dan misschien net geen Ibiza, maar het is wel leuk om een keer geweest te zijn! In deze blogpost vertel ik over de twee dagen dat ik Zeeland ging bekennen.

Dag 1

De eerste dag gingen we naar Zierikzee. Deze stad is vooral voor mensen die van bezienswaardigheden houden, Maar ook heb je een winkelstraat in Zierikzee.

SDC11537 SDC11538

Als eerst kwamen wij de oudste gevel van Zierikzee tegen. Dit geveltje komt uit de 14e eeuw, zoals je op het bordje kunt lezen. Daarna liepen wij langs deze mooie kerk, helaas konden we niet binnenkijken want het bleek een museum te zijn. En wij wilden graag ook nog andere dingen bekijken dus hadden wij niet echt tijd voor een museum.

SDC11539 SDC11540

Later gingen we nog door de winkelstraat en zag ik deze grappige kaart, moest ik even op de foto zetten. En rechts zie je een gebouw wat ik zelf een beetje raar vond maar ik heb het toch maar even fotografeert.

SDC11541 SDC11542

Dag 2

De tweede dag gingen wij naar Middelburg de hoofdstad van Zeeland. Deze stad is goed voor mensen die willen shoppen en mensen die naar bezienswaardigheden willen kijken. Als eerst hebben we door de winkelstraten gelopen. Ik heb niet echt iets op fashion of beauty gebied gekocht maar ben wel even langs geweest bij de Jamin. Daarna zijn we naar een schattig tentje geweest en heb daar een super lekkere brownie gegeten met een lekker kopje thee.

SDC11549 SDC11550

Ook zijn we nog naar bezienswaardigheden gaan kijken hieronder zie je een paar foto’s

SDC11548 SDC11551 

De volgende ochtend kregen we nog even bezoek van dit lieve konijntje

SDC11546

Bedankt voor het lezen, kus Isa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s