Me as a fangirl

Haai lieve lezers!

Iedereen is wel fan van een bekend iemand. Daarom heb ik hier een blogpost over “me as a fangirl”.

Mijn eerste fangirl moment was toch wel voor One Direction. Heel veel mensen vinden er niks aan en vinden ze gay. Ik vind dat natuurlijk nergens opslaan. Bijna een jaar geleden ben ik dan ook naar een concert geweest van One Direction, waar ik het super erg naar me zin had samen met mijn vriendin Ruby. Het voorprogramma was daar 5 seconds of summer. Deze band sprak mij ook wel aan en daar was ik vorig jaar dus ook een echte fangirl van. Nu vind ik 1DΒ en 5SOS nog steeds wel leuk maar ik ben er veel minder mee bezig.

10455844_346422232176044_7738482294650875845_n

Even een triest verhaaltje tussen door. Van dit concert had ik natuurlijk super veel filmpjes en foto’s gemaakt. Alles stond op mijn IPhone die kapot is gegaan.. De enige foto die ik nu dus nog heb is deze hierboven.

Nu zijn we inmiddels een jaar verder en ben ik vooral heel erg fangirl geworden van Martin Garrix. Ik zou zo graag naar een concert gaan! Ook ben ik fan geworden van Taylor Swift. Vooral na haar nieuwe liedje ‘Bad blood’ vind ik haar helemaal te gek!

martingarrix

Als laatste op het lijstje heb ik Miley Cyrus staan. Eigenlijk ben ik niet echt fangirl van haar, maar ik vind gewoon dat je haar ooit gezien moet hebben. Dus als er concert komt wil ik er zeker heen gaan.

Bedankt voor het lezen! Xx

Wat wasΒ jullie eerste fangirl moment?

Een gedachte over “Me as a fangirl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s