Cut out shoulder

Hallo allemaal!

Je heb dit soort shirtjes vast al vaker zien langs komen. De zogenaamde “cut out shoulder” zie je terugkomen in tops, shirtjes maar ook jurken. Deze trend kun je bijna overal shoppen! Zelf moestΒ ik dan ook natuurlijk zoon top.

SDC11406SDC11404

Ik heb een top aan van de New Look, deze top heeft spaghettibandjes dan natuurlijk de “cut out shoulder” en daarna het mouwtje. Persoonlijk vind ik het wel echt een zomer shirtje, want het is een nogal dunne stof en met blote schouders kan het best koud worden. Wel ben ik er super blij mee! Ook het printje vind ik geweldig voor de zomer. Natuurlijk ben ik dan ook geslaagd bij de New Look, mijn favoriete winkel!

Ook wil ik jullie even bedanken want ik heb al weer binnen een maand 300 volgers op Instagram. Ik ben daar super blij mee dus heel erg bedankt allemaal!Β Zelf ben ik daar het meest actief op dus als je me nog niet volgt klik dan hier.

Bedankt voor het lezen, kus Isa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s