some inspiration

PicsArt_1434368896123

PicsArt_1434368990776

PicsArt_1434369281837

Omdat ik natuurlijk hard aan het leren wasΒ voor de proefwerkweek vond ik het wel leuk om een beetje inspiratie op te doen. Mijn collages zijn vooral gericht op de zomer, omdat het bijna zomervakantie is! Ik kan echt niet wachten totdat ik lekker op het strand lig te relaxen. Helaas moet ik eerst nog deze week zien door te komen. Al deze foto’s komΒ van weheartit.com, een van mijn favoriete apps!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s