tip voor een leuk cadeautje

Hoi allemaal!

Ik had gister een verjaardag en ik laat zien wat ik heb gegeven. Zelf vind ik het een superleuke manier om een cadeautje te geven. Ik hoop dat jullie er een beetje inspiratie uit kunnen halen.

DSCN2676

Eigenlijk is het heel makkelijk: je hebt een jar nodig en producten naar keuze. Mijn jar komt van de Hema, en de producten die ik heb gebruikt zijn: lipgloss van de Douglas, bad bruistablet van de Hema, body mist van Essence, 05 cool nude lipstick van Essence, Een spiegeltje van de Hema en een peachy nagellakje van de Etos.

Wat nu eigenlijk de bedoeling is, is dat je alle producten in de jar doet. Tip: koop eerst de jar en dan pas de producten, zo kan je kijken wat er wel en niet in past. Het spiegeltje paste er niet in bij mij.. Nog een tip: koop 1 wat groter item zodat de jar gevuld wordt en alles mooi blijft staan (ik heb daar de body mist van Essence voor gebruikt).

DSCN2691

Tadaa! Het resultaat vind ik super leuk. Het ziet er gewoon net wat verzorgder uit dan allemaal losse cadeautjes. En de jar is ook nog eens bruikbaar! Bedankt voor het lezen. Xx

6 gedachten over “tip voor een leuk cadeautje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s