New school stuff

Ook al duurt de vakantie nog even, mijn nieuwe schoolspullen heb ik al ingeslagen. Ik ben daar altijd best op tijd mee. Ik zal laten zien welke school essentials ik heb ingeslagen! Ik ben vooral goed geslaagd bij de Hema maar ik heb ook wat spulletjes gehaald bij de V&D.

V&D

Als eerste heb ik een bananenschrift wat voor meerdere vakken kunt gebruiken. Dit schrift past goed bij mijn kaftpapier. Ook heb ik bij de V&D kaftpapier gekocht in een zacht oranje kleurtje. Ik vind kaftpapier zonder printjes vaak leuker want als je wil kan je het zelf ook versieren waardoor je boeken iets persoonlijker worden.

DSCN2944

Hema

Bij de Hema heb ik echt heel veel gekocht. Als eerste kaftpapier in het geel, een agenda met een ananas op de voorkant en waar je zelf foto’s in kan stoppen, pennen met een quote erop, potloden met een quote erop, etui met een quote erop, een puntenslijper, twee grote blokjes schriften, een pak roze schriften, een USB in de vorm van een lipstick, markeerstiften en naamstickers. Ik heb niet van alles een foto maar van het meeste wel.

DSCN2917

DSCN2950

DSCN2921

Dit worden mijn schoolspullen voor 2015-2016. Over een paar weken zullen er ook back 2 school DIY’s op mijn blog te vinden zijn. Wil je niks missen volg me dan op bloglovin

2 gedachten over “New school stuff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s