Back 2 school DIY’s

Hee lieve lezers!

Ik moet maandag al weer beginnen met school. Inmiddels heb ik me boeken gekaft en alle schoolspullen gekocht. De vakantie is snel gegaan maar aan de andere kant heb ik ook wel weer zin om mijn vriendinnen te zien! Om school net iets leuker te maken heb ik hier een paar back 2 school DIY’s!

Zelf heb ik gekozen voor een gele en oranje kaftpapier. Alle twee zonder printjes, zodatΒ ik die zelf kan versieren. Al mijn boeken heb ik gekaft en ik ga ze nu leuker maken met verschillende objecten.

Washi tape

Wie kent het niet. Washi tape is plakband met allerlei soorten printjes erop en nog goedkoop ook. Ideaal om je boeken mee te versieren. Bij dit boek heb ik washi tape met een ananas erop gebruikt (van de HEMA). Als je wil kan je ook allemaal verschillende tapes gebruiken, zelf vond ik dit wel leuk.

DSCN2970

Β Tijdschriften

Tijdschriften zijn ideaal om leuke plaatjes uit te halen. Als voorbeeld heb ik hier een plaatje van Cody Simpson. Ik heb het wat speels uitgeknipt en vast geplakt met washi tape.

DSCN2969

Strikje

Als je vanΒ less is more houd heb ik nog een hele leuke voor je. Deze DIY is heel simpel. het enige wat je hoeft te doen is een draadje wol/katoen te strikken aan de zijkant van je boek. Het is heel simpel maar ziet er toch net even iets leuker uit.

DSCN2960

Krassen

Als laatste heb ik een vel van de Hema gebruikt. De bedoeling is dat je het vormpje uitknipt, het plakt op je schrift/boek en vervolgens het gaat krassen met een soort ijsstokje. Het klinkt misschien ingewikkeld maar dat is het niet! Ik heb hier wat voorbeelden van mijn creaties.

DSCN2967

5 gedachten over “Back 2 school DIY’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s