WHAT HAPPENED? (update)

Hee lieve volgers! Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik minder actief geweest op mijn blog. Mijn blog gaat namelijk een klein beetje aangepast worden!

Ik merk nu nadat ik 4 maanden blog wat ik leuk vind zowel om te lezen als te schrijven. Namelijk fashion en lifestyle. Deze twee onderwerpen vind ik het leukst om me in te verdiepen. Ook merk ik dat ik veel perfectionistischer ben geworden en heb daarom ook wat blogposten verwijdert waar ik niet tevreden over was. Ik wil nu lifestyle en fashion berichten gaan posten met betere kwaliteit. Mijn andere onderwerpen ga ik daarom ook laten vallen. Ik hoop dat jullie dat niet al te erg zullen vinden. Bedankt voor het lezen en ik zie jullie snel weer!

Een gedachte over “WHAT HAPPENED? (update)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s