Hello, Autumn

Ook al zijn er veel mensen die balen dat de zomer alweer voorbij is, ben ik even blij dat de herfst begint. Ik denk zelfs dat ik bijna durf te zeggen dat het mijn favoriete seizoen is. Daarom deel ik vandaag waarom herfst zo leuk is.

De trends van dit najaar

De trends van dit najaar vind ik helemaal geweldig. De zogenaamde ‘natuurlijke’ kleuren zijn helemaal aanwezig dit jaar. Hierbij moet je denken aan kleuren okergeel, bruine tinten, groen enzovoort. Zelf ben ik fan van legergroen. Ook natuurlijke materialen zoals leer en wol zie je veel, ook oversized is nog steeds een trend. Als je het dit najaar dus koud hebt kan je lekker wegkruipen in je oversized wollen sweater.

large

koffie / thee

Hoewel mijn Starbucks verslaving even weg was, begint het langzaam weer terug te komen. En zeker met herfst dagen lust ik al snel een warme kop koffie / thee. Mijn favoriet bij de Starbucks is (white) café mocha.

De natuur

Alle mooie kleuren van de bomen vind ik prachtig om te zien, ook de eikeltjes en de kastanjes. Maar vooral de mooie gekleurde blaadjes die overal liggen vind ik zo mooi!

herfst

Het inslaap vallen bij een regenbui

Niks is beter om rustig te worden dan een regenbui buiten. Ook al word ik er niet blij van als ik weg moet. Is dit wel het perfecte geluid om bij in te dutten.

Sjaals en mutsen

Wat heb ik deze twee gemist. Bij koud weer vind ik het heerlijk om een lekkere warme (wollen) sjaal of muts op te doen. Ik combineer nu ook mijn spijkerjasje met mijn wollen sjaal zodat ik hem nu al om kan doen!

 sacrve

Dit waren mijn redenen waarom ik de herfst zo leuk vind. Wat is jullie favoriete seizoen? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s