My smashbook

Tijd voor iets nieuws, ik ben pas begonnen met mijn smash book en heb vandaag 4 pagina’s om aan jullie te laten zien.

Smashbook??

Een smash book is een scheiding tussen een dagboek en een tekenboek (zo zie ik het). Het doel van mijn smash book is herinneringen er in verwerken met wat leuke knipsel erbij. Natuurlijk heb ik ook wel eens een random bui en plak ik gewoon een pagina vol met dingen die niets met mijn herinneringen te maken hebben.

DSCN3027

DitΒ is mijn eerste pagina, en eigenlijk valt hier niet veel over te zeggen. Het is gewoon een vrolijke pagina over de zomer!

DSCN3025

Mijn tweede pagina gaat over een hele speciale dag, namelijk de parade! De parade was een soort eindproject waar je dan een half jaar aan zit en dan uiteindelijk gaat presenteren. Wij hadden met zijn alle heel hard gewerkt en uiteindelijk een toneelstuk met liedjes, filmpjes en beeldende kunstwerken. Het was een dag om nooit meer te vergeten.

DSCN3032 DSCN3034 (2)

Nu komen we aan bij mijn fangirl pagina’s haha. Deze twee pagina’s gaan over het concert van One Direction waar ik 24 juni 2014 heen ben geweest. Op de pagina’s zie je het kaartje en foto’s die ik daar heb gekocht.

Hebben jullie een smash book?

5 gedachten over “My smashbook

  1. Ik heb ook een smashbook! Het is echt leuk om te doen he? Ik vind jou blog echt heel leuk! Hoe vaak per week plaats je een artikel en op welke dagen?
    Xx Lotte

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s