Musthaves voor de herfst

Herfst is mijn favoriet seizoen als het om kleding gaat. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn musthaves voor deze herfst! Dus pak lekker een grote kop thee of warme chocolade melk en veel leesplezier.

Veterschoenen voor dames

Shoes

Waarschijnlijk ben je deze al tegen gekomen. Het zijn de herenschoenen voor dames, veterschoenen of hoe je ze ook wilt noemen. Zelf vind ik deze schoenen prachtig, maar ik begrijp ook dat andere mensen deze schoenen afschuwelijk vinden.

 wollen sjaals

Voor mij is dit ook een echte musthave. Wollen sjaals zitten lekker, zijn ook nog eens heerlijk warm. Je kan ze zowel dragen in de herfst als in de winter, geweldig dus. Zelf heb ik een sjaal met verschillende grijze tinten. Ik heb ook nog een geruitensjaal die ik heel leuk vind maar mijn wollen sjaal is en blijft mijn favoriet.

oversized coat

PicMonkey Collage

Ook deze trend vind ik helemaal geweldig. de oversized coat, boyfriend coat ook hier zijn verschillende namen voor. Het kom er op neer dat deze jas heel groot valt. Meestal eindigen ze tussen je knie en enkels. Wat ik zo fijn vind aan dit soort jassen is dat je ze met alles kan combineren, met jeans maar ook een net jurkje kan hieronder.

hoedjes

Je kan er niet genoeg van hebben. Zelf heb ik een zwart hoedje en ik ben er helemaal verliefd op. Wel 1 klein nadeeltje is het dragen. Ik heb 5 dagen in de week school en een hoed is dan niet heel handig. Maar bij andere gelegenheden probeer ik hem zo vaak mogelijk op te doen. TIP: een hoedje is superleuk te combineren bij een schuine vissengraat of een schuine vlecht.

oversized sweaters

sweater weather

Zelf ben ik niet zo van de oversized trend. Ik ben 1,83 en het maakt me vaak een beetje sloom. Maar je kan ze wel leuk combineren zoals met een leren skaterskirt. En deze truien zijn natuurlijk perfect voor een dagje netflixen.

enkellaarsjes

Always a good idea. Enkellaarsjes kunnen altijd. Zelf ben ik fan van de Chelsea en de cut out boots. Deze laarsjes maken je outfit helemaal compleet.

3 gedachten over “Musthaves voor de herfst

  1. Leuk artikel! Ik heb jou blog net ontdekt en vind hem echt heel leuk. Ik heb wel een kleine tip: let de volgende keer iets meer of je schrijffouten, want in de titel is herfst niet helemaal goed gespeld en ook in de tekst zitten een paar kleine foutjes. Kan gebeuren, maar probeer erop te letten. Dat maakt het lezen nog leuker!
    Xx Lotte

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s