Lush review

Lush, iedereen houdt ervan toch? Vandaag heb ik een review over mijn showerjelly ‘Whoosh’ en mijn bath bomb ‘Think Pink’.

 

DSCN3064

DSCN3075

Whoosh, shower jelly

Deze jelly heeft een heerlijk frisse geur en vind je ingrediΓ«nten terug zoals; citrus, limoen en citroen. Deze jelly zou je moeten helpen om je bij de les te houden. Deze jelly is heel erg stevig en gaat heel lang mee, dit komt omdat je elke keer maar een klein stukje hoeft te gebruiken. Het enige nadeel is dat de jelly zijn vorm niet behoudt. En zo’n jelly is natuurlijk ook altijd leuk om mee te spelen.

DSCN3079

Think Pink, bath bomb

Op de verpakking staat dat dit een bath bomb is voor een echte dame met geuren zoals vanille en lavendel. To be honest, dit is mijn eerste bath bomb van de lush. Heerlijk ontspannen met deze bath bomb. Als je de bath bomb in het badwater laat glijden wordt je badwater roze en komen er kleine hartjes uit heel schattig! En zeker fijn als je eerst helemaal bent natgeregend. Ik kon geen mooie foto krijgen van het badwater maar zoals hier al boven staat krijg je een roze bad met mini hartjes.

Welk lush product raad jij aan? Laat het even weten in de reacties. Bedankt voor het lezen!

 

2 gedachten over “Lush review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s