Favoriete lipstick voor de feestdagen

Wat hou ik toch van december. En vooral van de feestdagen en het opmaken wat erbij hoort. Laatst heb ik een hele mooie MAC lipstick gekregen en ik kan jullie nu al zeggen dat het een favorietje is!

DSCN3099

DSCN3101

 

MAC Viva Glam 1

Om deze lipstick gaat het Viva Glam 1 een prachtige donker rode kleur. Heftig zullen sommigen denkenΒ maar ik vind deze kleur perfect voor de feestdagen en voor bijvoorbeeld een kerstgala / kerstbal. Wat ik zo mooi vind aan deze lipstick is dat hij niet BAM rood is maar wel aanwezig. Hij is iets donkerder wat het mooier en chiquer maakt vind ik zelf. Ook is het een matte lipstick waar ik zelf meer van hou. Door dat hij matte is blijft het langer en beter zitten op je lippen.

DSCN3116

Swatch

Ik zat te twijfelen of dit wel nodig was want we weten allemaal dat MAC hele goeie lipsticks heeft maar voor de kleur is het misschien wel handig. De swatchΒ is goed gepigmenteerd en zo als je ziet is het echt een donkere kleur. Love it!

Hebben jullie dit jaar een kerstgala / kerstbal?

2 gedachten over “Favoriete lipstick voor de feestdagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s