Balayage

Degene die mijn Instagram volgen hebben al kunnen zien dat ik mijn haar heb laten behandelen: Ik ben gegaan voor Balayage. Na 4 uur in de kappersstoel te hebben gezeten heb ik nieuwe mooie haartjes.

img_20151212_203700.jpg

Ongeveer een maand geleden deed ik mee met een winactie. Bij deze winactie kon je een haarbehandeling ter waarde van 100 euro winnen. Heel veel hoefde ik er niet voor te doen alleen een foto posten op Instagram. En toen een week later zag ik dat ik gewonnen had, ik was zo blij! Nu heb ik zaterdag een haarbehandeling gehad bij Sherosshair. En tadaaaa nu heb ik balayage! Voor degene die niet weten wat balayage is: het is een soort ombre effect van donker naar licht. Zelf vind ik balayage wel mooier omdat de overgang subtieler is.

img_20151212_170844.jpg

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat, het is nog mooier dan ik had gedacht. Nu heb ik ook gelijk mooi haar voor de feestdagen. Thanks to Sabrina en Sheross! ❤

9 gedachten over “Balayage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s