Catrice shine appeal fluid lipstick

Van lipproducten kan je niet genoeg hebben. Toen ik deze fluid lipsticks zag van Catice was ik gelijk verliefd op alleen al het uiterlijk. Ik kon het daarom ook niet laten om ze mee te nemen en een review voor jullie te schrijven!

De fluid lipstick is in 12 kleuren verkrijgbaar, ik heb gekozen voor de twee kleuren die mij het meest aanspraken: 060 Merry Berry & 110 Best Seller, Truth Teller. De lipsticks zouden je een maximale glans moeten geven. Ook is er vitamine E ingevoegd voor gevoelige stukken op je lippen en om het extra te laten glimmen.

DSCN3347

Merry Berry

Merry Berry is een paarsachtige bessen kleur (zoals de naam al duidelijk had gemaakt). De lipstick geeft kleur af maar neigt toch naar je eigen lippen. Mijn lippen zijn wel paarser dan normaal maar zijn niet de kleur van de lipstick zelf. De fluid lipstick laat je lippen wel glanzen, wat ik zelf heel mooi vind vooral voor een feestje.

DSCN3359

Best Seller, Thrut teller

Deze kleur is de perfecte nude kleur! Ik ben er nu al helemaal weg van. De lipstick is net iets donkerder dan mijn lippen en glanst mooi. Deze lipstick is zeker geschikt voor elke dag, en heeft al een plekje in mijn ‘every day stash’.

Conclusie

Merry Berry is een wat heftige kleur voor mij, ik zou het dragen bij een all black outfit of naar een feestje. Het geeft niet precies dezelfde kleur op je lippen. Merry Berry krijgt van mij een 6/10. Van Best Seller, Thruth Teller ben ik helemaal fan. Het is een mooie nude kleur en daar hou ik van. Best Seller, Thruth Teller krijgt een 7,5/10. Deze fluid lipsticks moet je om de 2 uur wel weer bij werken, ze blijven dus niet erg lang zitten. De Shine Appeal Fluid Lipsticks kun je kopen bij de Kruidvat voor €3,99.

Wat is jullie favoriete budget lipproduct?

 

19 gedachten over “Catrice shine appeal fluid lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s