My wishlist #01

heei allemaal! In deze (nieuwe!!) serie wil ik jullie laten zien wat er op mijn verlanglijstje staat. Dat kunnen hele dure items zijn maar ook goedkopere. Ook ben ik over 2 maanden jarig dus alvast een lijstje maken kan geen kwaad. Hopelijk inspireer ik jullie hier ook een beetje mee!

i wish

Laten we beginnen bij het grootste plaatje, de zonnebril. Vorig jaar zag je deze modellen vast wel een keer voorbij gaan, deze zonnebril is namelijk een design van Dior. IK heb nog een vage herinnering dat deze zonnebrillen eind zomer pas een opkwamen en dat ik er daarom geen had. Maar nu ben ik helemaal weg van deze zonnebril. En het leuke is dat deze design zonnebril heel veel dupes heeft! Om in de trant van de zomer te blijven heb ik ook deze bikini erbij gedaan. Deze bikini is van het bekende merk Triangl. Triangl heeft dus ook ander soort bikini’s dan die je vorig jaar vooral zag, toen ik scrolde door hun web shop was ik meteen verkocht aan deze bikini!

Qua technische spulletjes heb ik ook een verlanglijstje, waar deze camera, de canon G7X, ook eentje van is. De G7X staat bekend als de vlogcamera die elke youtouber gebruikt, maar je kan er ook hele mooie foto’s meemaken (volgens de reviews). En natuurlijk wil ik super graag een macbook, omdat ik vaak achter me laptop zit voor bijvoorbeeld mijn blog maar ook voor school.

Als laatste heb ik nog een wens in beautygebied. Mehr van MAC staat alweer op mij  verlanglijstje. Zelf heb ik nu 4 MAC lipsticks, maar je kan er geen genoeg van krijgen. Mehr is een matte lipstick.

Wat is nummer 1 op jou wishlist?

4 gedachten over “My wishlist #01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s