Review | budget foundation & concealer

Ik heb de laatste tijd veel nieuwe beauty producten gekocht, hier zaten ook een nieuwe foundation en concealer bij. En hoe fijn is het als een product goed en budget is?!

Ik zoek naar een niet al te dekkende foundation maar ik vind het wel belangrijk dat de concealer goed dekt.

DSCN3430.JPG

 

Catrice all matt plus foundation

Ik vind de foundation een fijn product, hij dekt inderdaad niet heel erg maar dat vind ik juist fijn. Ook is de foundation heel mat, wat voor mij niet heel erg uitmaakt omdat ik geen vette huid heb. Maar voor de mensen met een vette huid is dit een fijn product door het matte. Ik heb de foundation gekocht in de kleur 015 Vanilla Beige in de Kruidvat voor €6,59.

DSCN3437

Essence all about matt high covering concealer

Eerst gebruikte ik de essence stay all day concealer, die iedereen wel kent. Nu zag ik deze concealer voorbij komen bij Sarah Rebecca en was ik er wel benieuwd naar. Ook omdat mijn andere concealer op was. De verpakking vind ik oprecht lelijk maar daar gaat het natuurlijk niet om. Bij het aanbrengen moet je oppassen dat je niet te veel gebruikt, dat heb ik de eerste keren wel gehad. Op het eerste gezicht werkt de concealer werkt niet geweldig het dekt je wallen misschien voor een uurtje. Ook zie je echt een laagje zitten onder je oog. Ook al ben ik zoon fan van de Essence stay all day concealer, vind ik dit geen fijn product. Ik heb de concealer gekocht in de kleur 05 Matt Ivory (dit was ook de enige kleur die ze hadden bij de Kruidvat) bij de Kruidvat voor €1,99.

Conclusie

Met de foundation ben ik zeker tevreden, het is precies wat ik zoek. Het is mijn kleur en niet al te dekkend een leuk extraatje is dat hij een matte finish heeft. Deze foundation geef ik een 8/10 omdat het precies is wat ik zoek, en ook de perfecte kleur voor mij is. Over de concealer ben ik iets minder tevreden. Ik zou de volgende keer toch weer eerder gaan voor de stay all day concealer van Essence. Ik geef deze concealer een 5/10 omdat het een goedkoop product is, voorderest zie ik weinig voordelen.

Follow me on Bloglovin’

 

9 gedachten over “Review | budget foundation & concealer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s