Lente outfit inspiratie 2016

Lente is mijn favoriete seizoen! De dagen worden langer, de zon gaat (hopelijk) meer schijnen en qua fashion kunnen we weer dunne stofjes dragen en T-shirts. Met de Lente als inspiratiebron heb ik 3 outfits voor jullie samengesteld!

  Outfit 1

Ik vind pastel kleurtjes zo leuk in de lente ook omdat het overal in terug komt. Zoals je hier boven ook ziet. Ik heb een roze bomber uitgezocht omdat ik bombers helemaal in zijn nu en met zoon pastel kleurtje is het helemaal leuk voor deze lente. Het pastel roze heb ik laten terugkomen in de schoenen en in de ring. Ook zitten er gouden details in de ring en de oorbel wat ik zelf heel mooi vind staan bij zachte kleuren. De jeans heeft ook een wat lichtere stof dan normaal wat goed aansluit bij deze zachte kleur, en een witte halter top als basis.

Jeans – Topshop | ring en oorbel – Topshop | Schoenen – Nike | Top – H&M | Bomberjack – Stradivarius

  Outfit 2

Deze outfit vind ik ook zo goed bij de lente passen. Het blouseje met de cactussen vind ik heel schattig en heb ik daarom gecombineerd met een stoere ripped boyfriend jeans. Ik heb het groen laten terugkomen in de zonnebril, en de strohoed vond ik er heel goed bijpassen. Een hoed is trouwens een echte musthave en zeker in de zomer als de zon schijnt!

Deze hele outfit komt van de Topshop

1459156970558

Outfit 3

Dit is mijn persoonlijke favoriet. Deze outfit is lekker basic en zal iedereen staan. Als hoofd-item heb ik hier een witte blouse, een witte blouse heb je in alle soorten en maten en is bijna overal te koop. Dit heb ik gecombineerd met een grijze ripped jeans die ik mooi vind staan bij het zwart en wit zo is de overloop mooier en krijg je niet een zwart-wit effect. en ofcourse heb ik hier een lerenjasje bij geplakt. Een lerenjasje is al heel lang een musthave, deze moet je zeker in je kast hebben. Verder maak ik deze look nog af met zwarte enkellaarsjes en een zwarte schoudertas met gouden details.

Blouse – http://www.fashionbiscuit.com | Jeans – H&M | Laarzen – H&M | Schoudertas – H&M | Lerenjack – America Today

2 gedachten over “Lente outfit inspiratie 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s