Monday morning

Hee lieve lezers! In dit extra blogpostje wil ik graag even jullie mening vragen en met jullie kletsen. Dit is een extra blogpost en ik hoop dat jullie het leuk vinden! PS ik vraag jullie ook wat over een winactie die eraan komt.

Blogtijden

Ik vind bloggen steeds leuker worden en ik merk ook dat ik er steeds beter in wordt. Op 5 mei 2015 begon ik met bloggen, in de tussentijd ben ik heel vaak me thema´s veranderd en zijn er ook vaak lange stiltes geweest. Nu probeer ik elke zaterdag op 9:00 ´s ochtends te uploaden. Ik zou het veel vaker willen doen maar ik ben niet goed in plannen, daarom zal je ook soms merken dat er op zaterdag ook niks online komt. Dit komt ook doordat ik de lat hoog voor me zelf leg, ik wil namelijk goeie foto´s maken en als die onscherp zijn zet ik de blogpost niet online. Ik probeer dus elke zaterdag om 9:00 te uploaden! Ook ben ik wel benieuwd wat jou favoriete genre is op mijn blog :).

tumb

Social media

Let´s talk about social media, dit is tenslotte iets waar ik het merendeel van de dag mee bezig ben. Op instagram ben ik het actiefst dus als je me nog niet volgt klik dan hier. Ik ben nu echt bezig met het creëren van de perfecte instagram feed. Eerst wist ik nooit wat ik moest kiezen, maar nu doe ik al ongeveer 4 weken hetzelfde dus dat gaat ook de goeie kant op haha! Ook kan je me volgen op Bloglovin (klik hier). Ik probeer dus al sinds december dat icoontje op mij blog te krijgen maar dat lukt gewoon niet dus zet ik het altijd onder mijn blogpost. Ik vind bloglovin echt een super handige app, omdat je al je favoriete bloggers kan bijhouden en nieuwe ontdekken!

Winactie!!

Waar de meeste van jullie voor lezen is denk ik de winactie die er aan gaat komen. Zoals ik al zei was mijn eerste blogpost op 5 mei 2015, dat betekent dat mijn blog al weer bijna een jaar bestaat! Natuurlijk wil ik een kleine giveaway doen, maar omdat jullie mijn lezers zijn wil ik graag weten wat jullie graag in een winactie zien! Als ik naar mezelf kijk kan ik niet genoeg kijken van lipproducten, maar wat zouden jullie graag in een winactie willen zien? Laat het zeker even weten, de winactie komt dus rond 5 mei op mijn blog.

Zo dat is er ook weer uit, ik hoop dat jullie dit ook een leuke blogpost vonden, omdat dit natuurlijk anders is dan normaal. Maar laat dus even weten wat jou favoriete genre is op mijn blog en wat je zou willen terugzien in een winactie!

Liefs,

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s