Discovering Europe

Er zijn zoveel steden die ik nog wil bezoeken binnen Europa! Mijn droombaan is dan ook echt een baan met veel reizen, hoe vet is het om de wereld rond te vliegen voor je werk? Maar even terug naar de plaatsen die ik wil bezoeken haha.

venice

Venice

Hoe romantisch is Venetië. Hoe mijn leven ook loopt ik moet een keer zoon schattig bootje door de huizen heen varen! Het ziet er zo schattig uit altijd!

kath

Milan

Nog een stad in Italië, oeps haha. Milaan is DE mode stad en dat is dan ook de belangrijkste reden dat ik er zo graag heen wil.

London

Mag ik alsjeblieft kerst vieren in London? Al die prachtige verlichte straten en dan vooral in Oxford Street, dat lijkt met zo gaaf! En natuurlijk is London ook de perfecte stad voor een dagje shoppen. Natuurlijk ben ik ook heel erg benieuwd naar de Big Ben en de London Eye!

notredam

Paris

Uhm nee ik ben nog nooit in Parijs geweest, wel in Disneyland Parijs! Maar van de stad zelf heb ik nog niet zoveel mee gekregen. Parijs is ook weer zoon romantische stad. Als ik in Parijs zou zijn zou ik natuurlijk naar de Eiffeltoren gaan en naar de Notre Dame en andere bezienswaardigheden (en natuurlijk ook nog even shoppen).

Er zijn nog heel veel steden en plekken in Europa die ik moet ontdekken. Er zij natuurlijk ook veel steden in Amerika, of andere werelddelen die ik nog wil bezoeken. Zo staat New York bovenaan aan mijn bucketlist. Ook zijn er tropische eilanden war ik nog een keer heen wil gaan. Maar dit allemaal is misschien leuk voor een andere blogpost. Al de foto’s die ik heb gebruikt komen van WeHeartIt.

Liefs,

 

 

 

6 gedachten over “Discovering Europe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s