Golden bar earrings

Misschien hebben jullie deze minimalistische oorbellen wel is vaker voorbij zien komen. Je ziet deze bar earrings namelijk steeds vaker. Zelf kon ik natuurlijk niet achter blijven en heb ik oorbellen besteld bij Sieradenbymaud!

Inspiratie

Eerst wat inspiratie opdoen, deze fotos heb ik opgezocht op WeHeartIt, zoals je ziet zijn ze in verschillende diktes en lengtes maar het blijven toch schattige minimalistische oorbelletjes.

DSCN3577

DSCN3586

Mijn oorbellen

Zelf heb ik deze golden bar earrings ontvangen van Sieradenbymaud. Ik ben er heel erg blij mee. Ik kreeg deze oorbellen binnen in een schattige enveloppe, en in de enveloppe zat nog een klein zakje met de oorbellen erin. Ook zat het visite kaartje van Sieradenbymaud er nog bij. Nu verkoopt zij niet alleen oorbellen maar ook armbanden en kettingen, en dat ook nog is voor een super betaalbare prijs. Deze oorbellen kostte 3,95. Het enige kleine nadeel is de plastikkensluiting. Persoonlijk ben ik hier niet zovan maar dat kan ik makkelijk vervangen met sluitingen van andere oorbellen!Β Klik hier voor de instagrampagina van Sieradenbymaud.

Deze blogpost is in samenwerking met sieradenbymaud

 

5 gedachten over “Golden bar earrings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s