My smashbook #2

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik mijn eerste artikel over mijn smashbook schreef. De laatste tijd ben ik weer bezig geweest en dit wil ik natuurlijk even showen. Hopelijk kunnen jullie er inspiratie uithalen.

Een smashbook is een schrift wat je volplakt met verschillende spullen van een herinnering. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje van een concert.

DSCN3619

DSCN3618

Bestfriend page

Hier zie je een foto van mij en een vriendin die we een tijdje geleden gemaakt hebben in een fotohokje. Ik heb allemaal kleine tekentjes eromheen getekend en daarnaast nog wat opvulling die te maken hebben met #bestfriendsgoals.

DSCN3620

DSCN3603

DSCN3599

Girly Page

Deze pagina heeft geen herinnering, maar vind ik tot nu toe wel de mooiste 2 pagina’s uit mijn smashbook. Ik heb een MAC en VS opgeplakt met wat plaatjes van WeHeartIt en zoon photobooth stokje.

DSCN3604

DSCN3608

Jack and Jack page

Ik ben zo hyped om deze pagina’s aan jullie te laten zien. 22 april was ik namelijk naar het concert en het was zo ongelofelijk leuk. Op de eerste pagina zie je de foto’s die ik heb gemaakt, met nog wat decoratie. Op de tweede pagina zie je het kaartje van het concert, het treinkaartje en het bandje wat je om kreeg. En noem obsessief maar ik heb ook uit het confetticanon deze twee snippers meegenomen. Aan de onderkant zie je nog wat foto’s die ik ook van WeHeartIt heb gehaald.

7 gedachten over “My smashbook #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s