Sweet 16 + 1 jarig bestaan blog

OMG, mijn blog bestaat alweer 1 jaar. En ik ben eindelijk 16, yes! Ik vind het heel leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar en om te kijken wat ik met mijn blog heb bereikt.

Terugblik

In het jaar dat ik mijn blog heb is er echt veel verandert. In het begin was ik niet heel serieus en had ik geen vast uploadschema, mijn foto’s waren het net niet helemaal enzovoort. Inmiddels ben ik best trots op de foto’s die ik nu maak met mijn handcamera. Ook bewerk ik ze een klein beetje, en het gaat steeds beter vind ik. De grootste fout die ik heb gemaakt is het steeds laten vallen van mijn blog. Er zijn maanden geweest waarin ik soms maar 1 keer iets heb geüpload. Heel vaak liet ik het vallen maar de laatste paar maanden gaat dit ook goed. Omdat ik betere kwaliteit wil met mijn blog, heb ik iets meer dan een maand geleden besloten om elke zaterdag een artikel online te laten komen (en soms doordeweeks nog een extra artikel). Zo weet ik wanneer ik iets af moet hebben, en kan ik ook mijn ideeën goed uitwerken.

cheers

De laatste twee maanden ben ik dus goed bezig geweest met mijn blog en dat werd ook zeker beloond! Op 9 april kreeg ik te horen dat ik over een product mocht gaan bloggen van Sieradenbymaud. Hierbij zeiden zij mij had gekozen vanwege mijn foto’s. Toen ik dit hoorde was ik natuurlijk super blij. Je ziet wel vaak bij bekende blogger of vloggers dat ze producten toegestuurd krijgen, maar zelf had ik nooit verwacht dat het mij ook zal overkomen. Of dit al niet leuk genoeg is, heb ik ook te horen gekregen dat ik mag gast bloggen op de site van TheFashionCommunity. Dit is en beginnende instagram/web shop. Ook superleuk en dit had ik al helemaal niet verwacht! En ik ben 1 van de bloginsiders van Vera Camilla!!

balloon.jpg

Bloggen is ook steeds meer mijn hobby geworden, en ik vind het ook steeds weer leuk om te doen. Het voelt niet als werk, wat ik elke week voor de deadline af moet hebben. Ook vind ik het super leuk om reacties te krijgen, Ik wil iedereen die dit leest heel erg bedanken voor dit jaar.

Liefs,

 

 

 

13 gedachten over “Sweet 16 + 1 jarig bestaan blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s