The perfect jeans

Met mijn 1,85 zijn sommige broeken vaak veel te kort. Het is moeilijk om broeken met een lengtemaat te vinden als je niet weet waar je moet zoeken. Daarom deel ik vandaag met jullie waar ik mijn broeken koop!

H&M

H&M is makkelijk en goedkoop. Sommige broeken hebben ze in lengtemaat 34 en volgens mij ook maat 36 maar dat weet ik niet helemaal zeker. Vroeger kocht ik altijd mijn broeken bij de H&M maar nu heb ik nog meer plekken gevonden met lengtematen waar ik ook heel goed kan slagen.

Topshop

Topshop is een van mijn favoriete winkels en ook zeker omdat ze een ‘Tall’ afdeling hebben en dus ook broeken met lengtemaat 36!! Helemaal fan van deze broeken en de winkel. Ook heeft de Topshop een ‘Petite’ afdeling waar ze broeken verkopen voor mensen met een kleinere lengtemaat.

DSCN3329

Vero Moda

Vero Moda is ook een goeie optie. Ik zelf moet hier wel goed passen want de broeken gaan tot lengtemaat 34. Soms is dat net goed maar soms ook te kort. Laatst heb ik wel 2 nieuwe broeken gescoord met een lengtemaat in de sale, happy me!

Primark 

Zelfs bij de Primark zijn lengtematen te verkrijgen. Ik moet wel zeggen dat ik hier het minst weg van ben. Ik heb gewoon niks met de Primark als het om kleding gaat. Ik heb 1 broek gekocht met lengtemaat 36 en hij is lang genoeg maar de stof is gewoon goedkoop en hij zakt constant af. Natuurlijk wel handig als jen een broek zoekt met een laag budget.

DSCN3333

Dit waren dan de plekjes waar ik vaak mijn broeken koop. Ook weet ik dat ze bij Levi’s lengtematen hebben en vast ook nog bij meer plekken. Weet jij zoon plek zeg het dan even in de comments. Tot snel!

8 gedachten over “The perfect jeans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s