Review | Rimmel Volume Colourist Mascara

Een paar weken geleden heb ik een pakketje binnen gekregen met Rimmel London make-up. Het hoofditem van het pakketje was de Volume Colourist mascara. Ik heb deze mascara 2 weken uitgebreid kunnen testen en hier is de review voor jullie.

DSCN3786

Wat belooft de mascara?

Voel je je ook ‘naakt’ en ongemakkelijk zonder mascara? Met deze nieuwe mascara voel je je een stuk minder ongemakkelijk! Rimmel’s nieuwe mascara laat duidelijk je wimpers zien… zelfs als je geen mascara op hebt! De nieuwe Volume Colourist Mascara is Rimmel’s allereerste mascara die geleidelijk aan je ‘naakte’ wimpers donkerder kleurt. En uiteraard geeft de formule je wimpers volume en een zwart effect dat direct zichtbaar is zoals bij elke mascara.

DSCN3788

Uiterlijk

De huls van de mascara vind ik persoonlijk echt heel mooi. De huls is  zwart met paars/brons, ook loopt de mascara over in een soort beweging, heel gaaf!

ey (2)

Het product

Ik ben erg tevreden over het product. Het borsteltje is fijn en het maakt mijn wimpers mooi lang en zorgt niet voor brokken. Ook is er een klein minpuntje, want wanneer ik de mascara niet op heb zie ik niet zoveel verschil met me normale wimpers. Dat hij mijn wimpers donker kleurt, klopt dus niet helemaal bij mij. Maar voorderest is het gewoon een prima mascara! de Volume Colourist mascara krijgt van mij een 7,5/10.

DSCN3787

Liefs,

Deze blogpost is in samenwerking met Vera Camilla en Rimmel London

 

2 gedachten over “Review | Rimmel Volume Colourist Mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s