Voordelen aan ‘tall’ zijn

Met mijn 1,85 ben ik echt lang, maar ik kom net terug van de dokter en ik ben in een jaar niet meer gegroeid (YASSS)! Mij lengte heeft zo ze voordelen en nadelen, vandaag ga ik het hebben over de pluspuntjes van ‘tall’ zijn.

Ik kan overal bij

Een van de grootste voordelen van lang zijn, is dat ik o-ver-al bij kan. Super handig en makkelijk. Nope,  geen keukenkrukjes voor mij.

Geen hakken nodig

Ik heb geen hakken nodig om mijn benen langer te laten lijken. Ik heb namelijk al lange benen. En als ik wil kan ik als nog hakken dragen naar feestjes.

Alles kunnen zien bij concerten

Dit is misschien wel het chillste aan lang zijn. Bij zit plekken merk je hier niet veel van maar als je eenmaal in het sta-vak staat is dit wel heel fijn. Ik kon letterlijk alles zien toen ik bij Jack and Jack was.

Je wordt eerder serieus genomen

Ik wordt vaak volwassen ingeschat, terwijl ik dat nog niet echt ben, haha. Met solliciteren is dit ook heel handig. Ik ben nu 16 maar omdat ik langer ben wordt ik serieuzer genomen en werk ik nu in een schoenenwinkel, heel leuk!

Je wordt ouder ingeschat

Dit sluit erg aan op het vorige punt. Ik ben vaak gevraagd in de stad om een enquête in te vullen voor volwassen (vanaf 18 jaar). Terwijl mijn wat kleinere vriendinnen juist vaker jonger worden ingeschat.

Liefs,

 

6 gedachten over “Voordelen aan ‘tall’ zijn

  1. Ik herken al je voordelen maar helaas zijn het voor mij nadelen! Ik ben zelf 1,64 niet heel klein maar ook niet heel groot. Het krukje in de keuken heb ik nodig. En ik word ook heel vaak nog heel jong geschat (18-20 jaar) terwijl ik toch echt eind van de maand 23 jaar word!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s