Zomer outfit inspiratie 2016

Het is weer tijd voor wat outfit inspiratie! Dit keer voor de zomer natuurlijk, ook al is dit niet echt aan het weer te zien.. Hopelijk wordt het weer wat beter en anders kunnen we altijd nog in het buitenland genieten van de zon!

outfit1

Dit is de eerste outfit. Het is een simpele maar toch gewaagde outfit. De schoenen zijn net iets anders dan normale enkellaarzen, wat ze juist zo leuk maken zijn de uitgesneden stukken bij de hiel en de tenen. Ik vind dit een goeie oplossing om als nog enkellaarsjes te kunnen dragen in de zomer. Dan het jurkje, het jurkje heeft blote schouders wat nu echt een hele grote trend is. Vorig jaar zag je het ook wel eens voorbij komen, maar dit jaar zie je de trend in blouses, jurkjes en T-shirts. Zelf hou ik heel veel van een babyblauw kleurtje, ik vind het heel zomers maar ook vrouwelijk staan. Daarnaast heb ik gekozen voor deze gouden ketting met marmeren details. De kleuren van de schoenen komen hier dan weer in terug.

outfit2

Dit is 1 van me favoriete outfits. De flaired broek zie je nu steeds vaker, maar dit is niet iets wat iedereen zou dragen. Deze flaired broek is skinny en is maar een klein beetje flaired dit is een goed begin. Daarboven heb ik een crob top gekozen met allemaal soorten kleurtjes, beetje een bohemian stijltje. Het oranje en het zwarte van de top heb ik terug laten komen in de sieraden. En als basic item heb ik de zwarte puma sneakers gekozen.

outfit3

Dit is zeker een outfit voor mij, ik hou echt van de zachte kleuren, het kant enzovoort. Ik heb gekozen voor een kanten broekje, het broekje is een beetje geplooid wat ik persoonlijk mooi vind. Ik heb daarboven gekozen voor een body, de babyblauwe kleur sluit goed aan bij het witte. Het blauw heb ik ook laten terugkomen in de statement ketting, en het zilver van de ketting heb ik weer terug laten komen in de oorbellen. Als schoenen ben ik gegaan voor witte sneakers. Wat mijn betreft zijn witte sneakers echt een musthave in de zomer, ze zijn zo makkelijk te combineren!

Wat is voor jou echt een musthave deze zomer?

Liefs,

 

2 gedachten over “Zomer outfit inspiratie 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s