Update | Nieuwe instagram en eigen site

Hallo iedereen! Jullie hebben al heel lang niets meer van mij gehoord. Vanaf vandaag gaat daar weer verandering in komen. In deze update zal ik alles uitleggen.

Eigen site

Zoals jullie zien heb ik nu mijn eigen domein naam! Hier ben ik zo blij mee, het is nu echt mijn eigen site. Zelf ben ik nog aan het kijken voor een goed thema maar voorlopig vind ik dit thema ook mooi.

Nieuwe instagram

Ook heb ik besloten om mijn persoonlijke en blog instagram te combineren. Dit komt vooral omdat ik niet twee accounts actief kan houden en ik wil jullie natuurlijk ook op de hoogte houden van de dingen die ik doe. Daarom zet ik nu alles op mijn persoonlijke instagram (klik hier om me te volgen). Ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen op mijn instagram.

Oke maar waarom hebΒ je zoon lange tijd niks gepost?

Vlak voor de zomervakantie is er iets gebeurt waardoor alles even wat moeilijker werd. Alle tijd en concentratie die ik had heb ik gestopt in school, en gelukkig ben ik net aan over naar mijn examenjaar (YESS). Ik was van plan om al veel eerder een domeinnaam te kopen en meer te gaan bloggen maar het is er eigenlijk niet van gekomen. Daarna ging ik 2 weken naar Chios eenΒ Grieks eiland. Maar vanaf nu zal er weer elke zaterdag een artikel online komen en het liefst zou ik ook nog elke week een extra artikel willen posten.

Dit was dan even een snelle update. Na meer dan een maand niks te hebben gepost heb ik zin om weer nieuwe artikelen voor jullie te schrijven. Stay tuned!

Liefs,

 

2 gedachten over “Update | Nieuwe instagram en eigen site

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s