Back 2 school notebooks

Maandag is het alweer zover voor mij, school gaat weer beginnen. En ook al vind niet iedereen dit leuk, je kan maar beter goed voorbereid zijn. Daarom heb ik 3 manieren om je saaie schoolschriften op te vrolijken!

DSCN3857

Doodles

Iedereen kan dit, het kost alleen even tijd. Ik heb met marker op het schrift allemaal kleine tekeningetjes getekend, oftewel doodles. Hiervoor hoef je echt geen kunstenaar te zijn. Sterker nog hoe speelser hoe leuker!

DSCN3848

Tumblr

Ook dit is weer heel simpel. Zelf heb ik wat plaatjes opgezocht op WeHeartIt en Tumblr. Kies de plaatjes die jij leuk vind en plak ze vervolgens op je schrift. Ik heb gekozen om het halve schrift te beplakken maar als je wil kan je natuurlijk ook je hele schrift volplakken met Tumblr plaatjes.

DSCN3862

Mandala

Deze is misschien het moeilijkst maar als nog simpel. Ik raad aan om een mandala op te zoeken en deze na te tekenen. Dat heb ik zelf ook gedaan, maak de mandala zo groot als je wilt en voilà je hebt 1 saai schrift minder.

Deze kartonnen schriften komen van de Hema. Hopelijk hebben jullie wat aan deze “DIY’S”. Zelf ga ik naar 5 HAVO, examenjaar dus. Laat even weten naar welk leerjaar jij gaat in de reacties!

Liefs,

5 gedachten over “Back 2 school notebooks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s