Bucketlist material

De wereld rond reizen, bungeejumpen of een berg beklimmen. Iedereen heeft wel een lijstje met dingen die je nog wil doen in jouw leven. Vandaag heb ik mijn bucketlist voor jullie! 

Amerika rondreizen

Dit staat echt helemaal bovenaan mijn bucketlist, sowieso! Het lijkt me echt geweldig om door verschillende staten heen te reizen met een camper of zoiets. Als het goed is ga ik dit jaar voor het eerst naar Amerika, dus daar kijk ik heel erg naar uit.

Tattoo laten zetten

Over een paar jaar wil ik ook echt een tattoo laten zetten. Ik vind de minimalistische tattoo’s echt heel mooi. Ik ben dan ook van plan om een kleine tattoo te zetten.

Kerst vieren in Londen

Kerst vieren in Londen lijkt me zo gezellig! Met al die schattige kerstlichtjes. Dit jaar ga ik eind November/begin December naar Londen met school. Dan is de stad ook al in kerstsfeer dus daar kijk ik heel erg naar uit!

 1473433367896

Reizen door Europa

Deze bucketlist gaat vooral over reizen, haha. Maar er zijn nog zoveel landen en plaatsen in Europa waar ik nog nooit ben geweest en waar ik nog graag heen wil. Ik zou bijvoorbeeld nog heel graag een keer naar Lissabon gaan en naar Parijs (Ja, ik ben nog nooit in Parijs geweest. Alleen als Disneyland telt).

Dit zijn dan de hoofd dingen van mijn bucketlist. De komende tijd zal ik vast al wat kunnen afstrepen en  er zullen ongetwijfeld nog dingen bij komen. Wat staat er bovenaan op jullie bucketlist?

Liefs,

2 gedachten over “Bucketlist material

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s