Tweede gaatjes laten zetten!

Ik ben zo enthousiast om dit artikel te schrijven. Het is een soort personal update, ik heb namelijk mijn tweede gaatjes laten zetten!! Ik ben er echt super blij mee, en kan niet wachten tot jullie de details te vertellen!

Op maandag 19 September 2016 heb ik mijn tweede gaatjes laten zetten, als jullie dit artikel lezen heb ik ze dus al 4 dagen. Maar hoe kwam ik hier nou bij? Het was eigenlijk best een spontane actie. een paar jaar terug toen ik ongeveer 13 jaar oud was wilde ik al tweede gaatjes, maar was ik er te jong voor ofzoiets. Toen heb ik er heel lang niet meer over na gedacht tot een week terug. Ik zag dat verschillende oorbellensetjes gemaakt waren voor 2 gaatjes, ook zag ik het weer vaak terugkomen en toen kwam het verlangen weer. Dit keer was het overhalen van mijn ouders een stuk minder moeilijk.

Processed with VSCO with acg preset

Maandag had ik studiedag, ik ging spontaan met mijn zusje en mijn vader naar Amsterdam, toen we na een dagje Amsterdam terug naar de auto liepen kwamen we langs een Claire’s, dit is een Amerikaans sieradenbedrijf. Ik wist al dat ze hier gaatjes schoten en ging dus langs om te vragen of het kon, en ja hoor. Na wat papieren te tekenen mocht ik dan gaan zitten en werden mijn gaatjes geschoten! De pijn viel erg mee, en ik heb er nu ook geen last meer van. Nu moet ik 6 weken (bijna 5!) deze knopjes inhouden totdat ik ze mag wisselen. Ik ben super blij met het eindresultaat en heb gelijk zin om nieuwe oorbellen te gaan kopen, haha.

Liefs,

 

6 gedachten over “Tweede gaatjes laten zetten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s