Herfst outfit inspiratie 2016

Het begint al iets meer op de herfst te lijken en dat betekent nieuwe outfit inspiratie! Ik vind dit altijd zo leuk om te doen, dit keer heb ik drie outfits voor de wat koudere maar ook voor de wat warmere dagen.


Little black dress

Ik hou echt van dit soort jurkjes in de herfst, het staat zo leuk en is heel makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een lange jas of een lerenjasje (zoals ik heb gedaan). Voor het tasje heb ik panterprint gekozen, omdat je zoveel dierenprints terug gaat zien deze herfst/winter. Qua schoenen heb ik gekozen voor chelsea boots en om de outfit af te maken heb ik er nog twee goude kettingen bij geplakt.


Flower bomber jack

In de zomer zag ik al veel bomberjacks met zulke printjes voorbij komen, daarom moest ik er wel een outfit bij maken. Omdat er al hele grote bloemen op het jasje staan heb ik het best basic gecombineerd. Ik heb gekozen voor een witte t-shirt blouse en een zwarte skinny jeans. Qua sieraden heb ik gekozen voor driehoek ringen en een zilveren ketting die heel erg lijkt op een Louis Vuitton ketting. Om de outfit een geheel te maken heb ik gekozen voor een riem.

 Sweather weather

Ik vind deze trui zo apart, als ik naar de trui kijk krijg ik gelijk zoon winters gevoel, haha. Deze aparte sweater heb ik gecombineerd met een donkere skinny met ripped details, stoere enkellaarsjes en een grote zwarte shopper. Qua sieraden heb ik voor dit horloge gekozen met zilveren details, dat dan weer terug komt in de oorbellen en de schoenen.

Liefs,

 

 

4 gedachten over “Herfst outfit inspiratie 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s