Tattoo inspiration 

In mijn bucketlist artikel konden jullie al lezen dat ik minimalistische tattoo’s heel mooie vind, en het liefst er ook een zou laten zetten. Omdat ik die minimalistische tattoo’s zo mooi vind kan ik wel blijven scrollen op WeHeartIt. Ik heb er een paar   mooie tussen uit gehaald voor jullie, Benieuwd? 

img_6634-1


Zoals als ik al zei, zijn ze allemaal heel minimalistisch, haha. Mijn favoriet is het hartje op de hak en de happy tattoo net boven je borst. Welke is jullie favoriet? En zouden jullie een tattoo willen?

Liefs,

3 gedachten over “Tattoo inspiration 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s