Nadelen aan ‘tall’ zijn

De voordelen konden jullie al eerder zien op mijn blog, nu is het tijd voor de nadelen aan ‘tall’ zijn. Zoals ik al vaker heb gezegd ben ik 1,85, best lang dus. Ik weet dus ook wat de voordelen en nadelen hiervan zijn. En zoals beloofd heb ik nu een artikel met de nadelen aan ‘tall’ zijn.

Broeken kopen

Dit is zeker het irritantste, en staat bovenaan mijn lijstje met nadelen. Bijna overla zijn broeken te kort. Om een voorbeel te geven zijn de meeste broeken in gewone kledingwinkels zoals Zara en Bershka lengtemaat 32. Zelf heb ik meestal lengtemaat 36 en soms 34. Inmiddels heb ik wel al mijn plekjes gevonden waar ik mijn broeken kan kopen, hier heb ik ook een artikel overgeschreven (klik hier).

“Waarom ben jij zo lang?”

Als ik een euro zou krijgen voor elke keer dat ik dit te horen krijg…. Dan was ik al heel wat MAC lipsticks verder. Het is niet dat mensen het gemeen bedoelen maar het is zo irritant. Ten eerste weet ik zelf ook dat ik lang ben en ten tweede kan ik er niet veel aandoen dus die ‘waarom’ slaat ook nergens op, haha.

Te korte mouwen

Weer een fashion issue. Dit kom mij wel minder vaak voor dan te korte broeken. Maar dit is ook niet fijn als het winter is wil je gewoon mauwen die lang genoeg zijn, lol. Gelukkig maken de meeste winkel ook truien met langere mouwen omdat dit ook voor kleinere meiden lekker comfy zit, happy me :).

Groter zijn dan vriendinnen

Hmm, met deze zit ik het minste maar is toch een dingetje. Ik voel me vaak niet heel erg groot bij me vriendinnen, maar op foto’s is het wel terug te zien. En kleren van elkaar lenen gaat ook iets moeilijker.

Dit waren dan mijn nadelen. Best wel raar want normaal ben ik juist positief op mijn blog maarja, haha. Natuurlijk zijn er ook heel wat voordelen aan lang zijn en dat artikel kun je lezen als je hier klikt.

Liefs,

Een gedachte over “Nadelen aan ‘tall’ zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s