Outfit | basic white tee 

Je kan nooit te veel basic items in je kast hebben. Basics zijn makkelijk te combineren en passen bijna bij alles. Daarbij kan een outfit met alleen maar basic items ook heel leuk zijn. Dat is precies wat ik jullie ga laten zien.

Voordat ik mijn outfit aan jullie laat zien, ben ik benieuwd wat jullie gaan doen in de vakantie. Zelf heb ik nu een week vakantie. Nou ja, het is maar wat je vakantie noemt eigenlijk moet ik alleen maar leren want na de vakantie heb ik PTA-week! Deze proefwerken tellen allemaal mee voor mij examen die ik in Mei moet gaan maken. Voorderest moet ik werken (mag ook niet ontbreken in de vakantie). En ga ik nog een dagje weg, en dat wordt waarschijnlijk Rotterdam. Daar ben ik echt nog nooit geweest, dus weet jij goeie hotspots laten ze dan even achter in de reacties. Maar genoeg gebabbeld door naar de outfit!

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeans – Topshop | White Tee – Bershka | Leather Jacket – The Sting | Sneakers – Adidas Superstar | Sunglasses – ZeroVintage.com | Necklace – Lucardi | Ear Candy – Claire’s

2 gedachten over “Outfit | basic white tee 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s