Outfit | Flared legging

Way out of my comfort zone, dat is het zeker. Deze flared legging lag al 2 weken in mijn kast zonder dat ik hem nog aan had gedaan. Het is namelijk iets heel anders dan ik normaal zou dragen. Maar toch vond ik deze legging zo leuk toen ik heb zag op de site van Boohoo dat ik hem moest hebben. Dit is iets heel anders dan mijn dagelijkse stijl. Zelf hou ik namelijk enorm veel van basics, nu dus een keer wat anders.  

De plek waar de foto’s zijn genomen vind ik zo mooi. Het was ergens in een zijstraatje in Haarlem. Het straatje stond helemaal vol met bloemen en struiken, heel schattig! En past ook wel een beetje bij het hippiestijltje van de legging, haha.

Processed with VSCO with b1 preset

Flared Legging – Boohoo.com | Top – Bershka | Leather Jacket – The Sting | Sneakers – Adidas Superstar | Necklace – Lucardi

8 gedachten over “Outfit | Flared legging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s