Outfit | Leopard coat

Opvallend is het zeker, maar wat ben ik blij met mijn luipaardprint jas! Het is een geweldig kledingitem om je outfit af te maken, of om je outfit net iets opvallender te maken. Een echte eyecatcher!

Voordat ik verder ga met mij outfit wil ik iets aankondigen, er komt namelijk een hele belangrijke en leuke update online volgende week! So, be ready : ). Nog een beetje mysterieus maar het heeft te maken met de maand December. De foto’s zijn gemaakt door Julia, die ook een YouTube kanaal heeft. Laatst is er een ‘hoe stijl ik’ video online gekomen waar ik cameravrouw was, haha. Ben je benieuwd naar de video klik dan hier. Door naar de outfit, zelf vind ik de foto’s heel leuk geworden. Door de vele verkleurde blaadjes op de grond geeft het echt een herfstsfeertje!

img_0669

Coat – Costes | Top – Bershka | Jeans – Topshop | Scarf – H&M | Sneakers – Adidas Superstar | Earrings – Claire’s & SieradenByMaud.nl | Bag – Zara

4 gedachten over “Outfit | Leopard coat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s