BE READY FOR DECEMBER 2016

Een hele belangrijke update voor jullie vandaag. Ik zit al heel lang met dit idee en  kan niet wachten om het bekend te maken aan jullie!

Hello december

Ik zie december als een van de leukste en gezelligste maanden van het jaar. Om december nog even iets specialer te maken ben ik van plan om elke maandag, donderdag en zaterdag artikelen online ta laten komen! Ik heb er heel erg veel zin in. Begin December ga ik naar Londen waar ik ook echt super erg naar uit kijk, ook om er artikelen voor jullie over te schrijven, omdat ik nog geen echt een reis artikel op mijn blog staat. Terwijl ik dit bij andere bloggers een van de leukste onderwerpen vindt! Laat zeker ook even weten wat voor artikelen jij wilt zien en dan zie ik je terug op 1 december! En laat natuurlijk even achter wat jou favoriet soort artikelen is, en misschien zie jij die deze maand verschijnen!

Dit was dan even mijn snelle update, ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik!

Liefs, (tot 1 december!!)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s