My December wishlist #02

Mijn ‘My wishlist’ serie bestaat uit van alles wat op mijn verlanglijstje staat. Dit kan van alles zijn. Meestal is de prijs iets te hoog en is dat de reden dat het nog op mijn verlanglijstje staat haha. Zo heb ik van de vorige ‘My wishlist’ wel geteld 0 items in bezit. Maar toch is het altijd leuk om een verlanglijstje op te stellen!

 

iwish

Dit keer bestaat mijn lijstje meer uit fashion items dan uit lifesyle items. Laten we beginnen met het lijstje;

  • Instax printer, dit is een printer waar je polaroid foto’s mee kunt uitprinten. Echt super leuk om te hebben, nu kan je namelijk je beste foto uitzoeken voor op je polaroid.
  • Calvin Klein bh, ook weer iets wat al een tijd op mijn lijstje staat, haha. Het was een hele grote trend een paar maanden geleden en ik zou er nog steeds wel eentje willen aanschaffen. 🙂
  • Micheal Kors laarsjes, moet ik hier veel over zeggen? Deze laarsjes zijn gewoon om bij weg te dromen. Deze zou ik graag aan mijn schoenen stash willen toevoegen.
  • Louis Vuitton sjaal, eigenlijk wilde ik deze al op de eerste ‘My wishlist’ zetten. Maar omdat het toen lente/zomer was leek het mij niet heel gepast, haha. Dit is gewoon iets wat ik al lang wil hebben.
  • Wollen lerenjas, als je het zo moet noemen, haha. Ik kan echt niet genoeg jassen hebben. Het is echt te erg, ik heb pas een jas met panterprint gekocht zoals jullie hebben kunnen zien. Ik hou gewoon van al die aparte leuke jassen die je bij je outfit kan combineren, zo ook deze.
  • Louis Vuitton V-ketting, dit wil je toch gewoon hebben?! Gelukkig zijn hier heel wat dupes van bij verschillende goedkopere accessoires winkels/sites.
  • Light box, dit is ook weer zoon hebbedingetje. Dit maakt je kamer gewoon helemaal hipster proof.

Dit was dan alweer mijn lijstje. Hopelijk heb ik jullie een beetje geïnspireerd voor Kerst misschien? Dit zijn ieder geval de items die ik graag zou willen hebben, haha.

Liefs,

 

Een gedachte over “My December wishlist #02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s