55 Gift ideas for HER

Omdat het bijna kerst is, leek het me leuk om wat cadeautips met jullie te delen! Zelf vind ik dit soort video’s/artikelen altijd handig, daarbij zitten er misschien ook dingen bij die je zelf kan vragen voor kerst of een andere gelegenheid. Ik heb cadeau’s uitgekozen van verschillende prijsklassen, de een is misschien leuk om te vragen aan je ouders en het ander is weer leuk voor je vriendin. Hierbij dus mijn lijstje met 55 cadeau ideeën.

Polaroid camera ✩ Zonnebril ✩ MAC lipstick ✩ make-up kwasten set ✩ mini cactussen ✩ fotolijstjes ✩ foute kerstrui ✩ accessoires ✩ cadeaubon van de Douglas of Ici Paris XL ✩ parfum ✩ fluffy sokken ✩ clutch ✩ jar ✩ homemade koekjes ✩ haarstijl producten ✩ tijdschriften ✩ telefoonhoesje ✩ candy canes ✩ Starbucks goodie ✩ geurkaars ✩ sneakers ✩ interieur dingetjes ✩ NAKED oogschaduw palette ✩ geluk koekjes (te vinden in de Hema met een hele leuke verpakking) ✩ muts ✩ haarstijl producten ✩ cadeaubon van haar favoriete kleding winkel ✩ gekke kerst accessoires ✩ een feestelijke jurk (nog voor de kerstdagen of oud & nieuw) ✩ horloge ✩ externe oplader ✩ make-uptas ✩ Victoria’s Secret paspoort hoes (staat ook zeker op mijn lijstje!!) ✩ boek over fashion, lifestyle etc. waar diegene geïnteresseerd in is. ✩ cake pops bakset ✩ spiegel ✩ koptelefoon ✩ Lush goodies ✩ manicuresetje ✩ notitieboekje ✩ gezichtsmasker ✩ portemonnee ✩ body highlighter ✩ lightbox ✩ sportlegging ✩ backpack ✩ Velvet haar crunchies set ✩ platenspeler ✩ thee ✩ laptophoes ✩ LuMee perfect selfie case (het lichtgevende hoesje voor de perfecte selfie) ✩ buttens en patches ✩ sjaal ✩ fleece deken ✩ kerstdecoratie ✩ sieraden standaard.

Dit waren dan mijn 55 cadeau ideeen voor haar! Als jullie een voor hem versie willen laat het dan zeker even weten want zelf vind ik dit ook leuke artikelen om te schrijven voor jullie!

Liefs,

 

Een gedachte over “55 Gift ideas for HER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s