Travel | LONDON 2016

Van 28 november tot 1 december was ik met school naar Londen! Het laatste schoolreisje kun je het noemen, het was super gezellig met iedereen en deze reis moest natuurlijk vastgelegd worden. Zoals ik al zei was ik met school dus  van uitgebreid foto’s maken kwam het niet echt. Elk deel van de dag stond er namelijk wel iets gepland zo zijn we naar de volgende dingen geweest; Shakespeare’s Globe, British Museum, Street Art Tour, The Lion King the musical, Winter Wonderland, Victoria and Albert museum, en nog meer. Natuurlijk zijn we ook naar de Big Ben, Tower Bridge en dat soort toeristische dingetjes geweest. Het weer zat ook heel erg mee! We hadden eigenlijk vier dagen zon, helemaal geen regen, maar wel koud natuurlijk. Nou Hier zijn dan de foto’s van mijn stedenreis naar Londen 2016!


In Tate kun je niet alleen moderne kunst bekijken maar ook over heel Londen uit kijken, echt iets wat je moet hebben gedaan als je in Londen bent.

Iets wat ik zelf ook een van de leukste dingen vond was de ‘street art tour’ die we hebben gedaan. Eigenlijk loop je gewoon door een buurt in Londen, en zonder dat het je opvalt is er ‘street art’ overal om je heen. Zo zijn deze grafitti kunstwerken heel opvallend, maar ook waren er op landtaarnpalen minisculpturen geplaats. Dat viel eerst echt niemand op totdat het werd gezegd, heel vet.

dsc03710

Nog even de kerstsfeer geproefd in Covent Garden!

dsc03567

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Als ik dit artikel maak besef ik weer even hoe leuk dit was met iedereen. Ik heb een superleuke tijd gehad, en zo veeeel gedaan in drie dagen. Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt was toch echt The Lion King the Musical, de kostuums waren hier zo goed gemaakt, en je bent weer even kind. Maar echt alles was leuk, en ik heb overal van genoten. Can’t wait to see London again!

Liefs,

5 gedachten over “Travel | LONDON 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s