2017 TO DO LIST

Dit jaar begin ik met een ‘to do’ lijst voor het komende jaar. Dingen die ik wil bereiken en doen in dit nieuwe jaar. Altijd leuk om na een jaar dit terug te lezen en te kijken wat nou eigenlijk wel en niet is gelukt.

Wat echt stipt op 1 staat; slagen. Ik zit in mijn HAVO eind examenjaar en ik wil dir jaar echt mijn diploma halen.

Om in de trant van school en studeren te blijven, het liefst zal ik aangenomen worden op het AMFI, dat is echt al heel lang een droom en ik ga zeker mijn best doen.

Naar Amerika reizen, New York is ook al heel lang een droom bestemming voor mij en het liefst zal ik daar dit jaar heen gaan. Nog even afwachten of dat ook echt gaat gebeuren!

Qua reizen wil natuurlijk zoveel mogelijk zien dit jaar, ook omdat ik drie maanden zomervakantie heb (omg yass).

Met vrienden op vakantie gaan. Londen met school vond ik zo leuk, en zoals ik al zei heb ik genoeg tijd dit jaar! 🙂

Mijn blog verbeteren. Over het algemeen ben ik heel tevreden over mijn blog, maar er zijn nog wel een paar dingetjes die ik wil veranderen. Daar zullen jullie snel wat van merken!

Heeeel veel artikelen en outfits plaatsen, want dat is natuurlijk het leukste!

Ook staat er al heel lang op mijn verlanglijstje een nieuwe professionele camera, ik ben er nu naar aan het kijken en hoop een goeie te vinden.

En natuurlijk de basic dingetjes: sporten, gezonder eten enzovoort. Helaas durf ik nu al te zeggen dat dit punt het moeilijkst wordt, haha.

Dit waren dan mijn belangrijkste punten, die ik dit jaar het liefst wil halen. Laat ook zeker even achter wat jij wilt behalen dit jaar, vind ik weer heel leuk om te lezen!

Liefs,

 

 

 

2 gedachten over “2017 TO DO LIST

  1. Oeh ik ga denk ik deze week toch een bucketlist maken voor dit komende jaar. Lijkt me leuk om aan het einde van het jaar te kijken welke dingen je kunt afvinken enzo! En omg 3 maanden zomervakantie, jaloers! Ik zou ook wel naar Amerika willen, wauw!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s