CITYTRIP | Antwerp

Afgelopen woensdag vier januari was ik een dagje in Antwerpen! Vanaf mijn huis is het maar twee uur rijden naar Antwerpen, echt kort en je bent toch even in het buitenland. Zelf had ik wel veel over deze stad gehoord, maar was er nog nooit zelf geweest. Toen ik er kwam vond ik het zo’n mooie stad! Zoals ik al zei waren wij er maar een dagje, dus zal er nog wel veel meer te ontdekken zijn in deze stad. Wij hebben gewoon rondgelopen en zo kwamen we uit bij het station, en wauw wat was die groot en mooi, ook heb ik de winkelstraat gezien maar het was zo druk omdat de ‘solden’ was begonnen. Ook zijn we op de Grote markt geweest en zijn we ook nog wat kleine straatjes ingedoken! Wat ik echt leuk vond aan Antwerpen waren de huizen die zo mooi waren en de ouwe trammetjes die door de stad heen rijden. Ik ben zeker nog van plan om terug te komen. Maar voor nu heb ik de foto’s van afgelopen woensdag, enjoy :).

dscn3971-2

dscn3978-2

DSCN3956.JPG

dscn3979-2

dscn3986-2

dscn3946-2

dscn3959-2

dscn3983-2

dscn3996-2

dscn4004-2

 

10 gedachten over “CITYTRIP | Antwerp

  1. Ahh, Antwerpen is inderdaad heel leuk! Ik ben er zelf één keer geweest. Wat toen alleen jammer was, was dat de regen met bakken uit de hemel viel… ach, nu heb ik helemaal een goeie reden om nog eens terug te gaan

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s