5x Sweatshirt Wishes

Hoe was jullie eerste week school/werk? Die van mij was in ieder geval koud. Wat was het rotweer deze week! Bij dit winterse weer draag ik niks liever dan een sweatshirt. Het zit gewoon super comfy en het houd je de hele dag warm. Voorderest kan je ze ook met van alles combineren, met jeans en sneakers maar ook met een rokje en leuke laarsjes staan sweatshirts vaak erg leuk! Daarom voor jullie een lijst met vijf sweatshirts die we allemaal willen hebben.

Ik begin met links boven, een heel schattig truitje als je het mij vraagt. Een mooi licht roze kleur en jaja; een velvet stofje! Voorderest staat er ‘New Romance’ op de schouder, om het af te maken een turtle nek. Ik heb deze trui gevonden op Topshop.com (klik hier voor de trui).

Van links boven naar rechts boven, een van mijn favorieten! Je ziet het misschien niet heel goed maar deze trui heeft de uitstraling van een schapenvachtje. De laatste tijd zie ik dat vaak voorbij komen, en vind het echt heel schattig eruit zien. Een basic trui maar toch ff anders dan andere. Ik heb deze trui gevonden op Topshop.com (klik hier voor de trui).

‘The bags under my eyes are designer’. Deze trui trekt me de woorden uit de mond. Daarbij heeft het ook nog een lieflijk pastel roze kleur. Deze trui wil je toch elke maandag ochtend dragen? Ik heb deze trui gevonden op Rad.co (klik hier voor de trui).

De zwarte trui is ook een van mijn favorieten, ik vind V-hals truien echt heel mooi en vrouwelijk. Zelf heb ik er ook al een paar in mijn kledingkast. Maar deze zou ik graag willen toevoegen! Ik heb deze trui gevonden op hm.com (klik hier).

En dan de laatste alweer, wat ik zo leuk vind aan deze trui zijn de een beetje huidkleurig/oranje stukken, zoon soort print had ik nog niet voorbij zien komen. Daarbij is deze trui cropped, wat weer mooi staat op een high waisted jeans. Ik heb deze trui gevonden op Monki.com (klik hier voor de trui).

Liefs,

6 gedachten over “5x Sweatshirt Wishes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s