OUTFIT | I amsterdam

Eindelijk weer eens een outfit! Ik heb het de laatste tijd zo druk gehad met school, maar nu alle tentamens weer zijn afgelopen (voor anderhalve maand) heb ik weer tijd voor leuke dingen. Afgelopen zondag was ik dus een dagje in Amsterdam met een vriendin en natuurlijk moesten er even outfitfoto’s gemaakt worden. De foto’s zijn gemaakt op het Museumplein, waar nu een schaatsbaan staat een daar overheen loopt een heel klein en schattig bruggetje waar ik de foto’s op heb gemaakt!

!! Voordat we verder gaan met de outfit heb ik een kleine update voor jullie. Ik namelijk laatst United Wardrobe ontdekt. Voor degene die deze site/app niet kennen, het is een dus een site/app waar mensen hun kleding opzetten wat anderen weer kunnen kopen. Maarrrr, wat ik vooral leuk vind is dat jij ook zelf kleding kunt verkopen. Dit doe ik dus en als je wilt kun je even een kijkje nemen op mijn profiel (klik eventjes hier), als de link het niet doet mijn gebruikersnaam is gewoon @isatrauschke :). Dit is niet gesponsord of iets, alleen een beetje zelfpromotie, haha. Laten we nu snel door gaan met de outfit!

dscn4018

dscn4022

dscn4024

Coltrui – Mango | Lerenjasje – Mango | Zwarte Jeans – Topshop | Schoudertas – Zara

3 gedachten over “OUTFIT | I amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s