UPDATE | Een pauze & blog verbeteren

Hoi lieve lezers, vandaag ben ik iets minder positief dan normaal. Even een update, want er gaan dingen veranderen..

Voorgoed stoppen met bloggen?

Ga ik echt helemaal stoppen met bloggen? Nee dat is niet mijn plan. Maar voorlopig los ik wel een pauze in. Hoe lang dat gaat duren? ik heb geen idee een maand misschien twee? Ik weet in ieder geval wel dat ik dingen wil verbeteren en mijn blog naar een hoger niveau wil brengen.

LIFESTYLEOFISA.COM 2.0

Er gaan dus dingen veranderen. Ik wil mijn blog naar een hoger niveau brengen en ik ga jullie uitleggen wat dat precies inhoud. Ten eerste het uiterlijk van mijn blog, Ik heb dit thema al een tijdje en is gewoon een gratis WordPress thema, en ik ben het zelf een beetje zat. De mogelijkheden zijn gewoon beperkt, daarom ben ik nu opzoek naar een nieuw thema die er professioneler uitziet en waar meer opties bijzitten. Zoals jullie weten heb ik ook pas een domein gekocht dit was ook al een stapje naar een verbeterde blog. Wat ook al lang op mijn verlanglijstje staat is een nieuwe camera, en het liefst een spiegelreflex. Ik maak nu mijn foto’s met een Canon handcamera maar vaak zie ik later dat de foto’s niet scherp genoeg zijn of te donker enz. Als laatste wil ik min content verbeteren, vaker artikelen plaatsen en echt trots zijn op wat ik plaats op mijn persoonlijke blog. Ik hou echt van bloggen en weet niet of ik nog zonder het zou kunnen, inmiddels ga ik ook al naar de 150 volgers (like whut?!?!) waar ik natuurlijk super blij mee ben. In de tussentijd ga ik zoveel mogelijk nieuwe inspiratie op doen, en als de tijd daar is zie ik jullie graag terug op Lifestyleofisa.com 2.0. To stay up to date follow my instagram @isatrauschke

Tot snel, liefs.

11 gedachten over “UPDATE | Een pauze & blog verbeteren

  1. Ik ben benieuwd! Misschien een tip voor je verbeterde blog: zet je Bloglovin account in de sidebar! Dan kunnen mensen je makkelijker daarop volgen. Gewoon even zoeken op ‘Bloglovin widget’ en dan heb je het 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s